Succesverhalen

Ze is ruim 10 kg afgevallen door gezonder te gaan eten, meer te gaan bewegen en door de NLP gesprekken erkent ze haar valkuilen wat zorgt voor een blijvende leefstijlverandering.
Goed gedaan Marie-Louise en bedankt dat je het verhaal wilt delen

Marie-Louise"Door een uur flink te sporten weet Alies je met allerlei oefeningen naar een betere ik te krijgen.
De sessie naderhand is om je tot een betere leefstijl te helpen en bewustere keuzes te maken.
Hierbij sta je zelf en je eigen handelen centraal. In een groepje kom je tot een mooi resultaat door samen te praten over voeding en de valkuilen die daarbij horen.
En dat je mag zijn wie je bent en dat het is daar waar jij je prettig bij voelt.
En het is ook nog eens heel gezellig en dat is ook niet geheel onbelangrijk!"

Fleur (43 jaar) "De Fitt&Slank is voor mij een echte stok acher de deur. Elke week wegen en met een kleine groep krijgen we tips en inzichten van Alies en kunnen we onze ervaringen uitwisselen"

Sandra (40 jaar) "Ik ervaar de kleinere groepen als heel prettig, Alies heeft veel oog voor iedereen en houdt je houding goed in de gaten. Op deze manier weet ik zeker dat ik de oefeningen goed uitvoer"

Willie (58 jaar) "Ik train nu een paar weken bij Alies in de Total Fitt Small Group Training en ik voel me fitter en heb meer energie"

Debbie (38 jaar) "Vanwege rugklachten heeft de fysio mij doorverwezen naar Fitt2Go en ben ik nu ruim 3 maanden aan het sporten. Ik merk dat mijn rug en buikspieren sterker worden en ik minder last heb van mijn rug. Ook kreeg ik complimenten van de fysio dat mijn houding al zoveel beter is"

Karlijn (24 jaar) "Mijn suikerverslaving maakt het lastig om af te vallen. Nu ik regelmatig sport bij Fitt2Go en de mental coaching gesprekken met Alies heb, ben ik al van 1 van mijn ergste verslavingen af, de energiedrankjes. Wat voel ik me al een stuk fitter!"

Denise (31 jaar) "Graag wil ik meer spierkracht opbouwen en in gewicht aankomen. Het voedingsadvies geeft mij goede handvatten en ik merk dat ik sterker wordt doordat ik meer kilo's kan tillen tijdens de oefeningen in de les"