Total FITT Small Group Training

TOTAL FITT SMALL GROUP TRAINING
Wil je graag aan de slag met een Personal Trainer maar vind je het leuker om in een groep bezig te zijn? Dan is de Total Fitt Small Group Training iets voor jou!
Tijdens deze vorm van Personal training ga je in een kleine groep van maximaal 4-6 personen aan de slag.
Door deze kleine groepen is persoonlijke begeleiding in de training goed te realiseren én werkt het extra motiverend en uitdagend om samen te sporten.

WELKE OEFENINGEN KOMEN AAN BOD?
Elke week werken we aan je conditie, core stabiliteit ( rug/buik versterken), spierkracht en het verbeteren van jouw houding.

Doordat we verschillende materialen gebruiken kunnen we effectief en gevarieerd trainen en zal iedere training een uitdaging voor je zijn. Denk bijvoorbeeld aan dumbbells, springtouw, step, bokshandschoenen, gewichtjes, weerstandsbanden en het gebruik van jouw eigen lichaam.

Je traint altijd met een deskundige trainer (Alies) zodat de opbouw en uitvoering van je oefeningen verantwoord zijn.

Ondanks dat je in een kleine groep traint, traint iedereen op zijn eigen niveau en voor jouw eigen doelen

VOOR WIE?
Total FITT Small Group Training is geschikt voor iedereen die enthousiast bezig wil zijn met sporten. Je werkt aan jouw gezondheid en conditie op eigen niveau.
Voor iedereen die graag in een kleine groep van maximaal 4-6 personen wil sporten en waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Een laagdrempelige les waar sporten centraal staat, maar ook zeker gezelligheid niet ontbreekt.

DUUR
Een Total FITT Small Group training duurt 60 - 70 minuten

KOSTEN
De Total FITT Small Group training is onderdeel van een trainingspakket. Dit trainingspakket ga je aan voor minimaal 12 weken om ook echt progressie te kunnen zien. Je kunt dit pakket verlengen en blijven trainen wanneer je dit op tijd aan geeft.

Kosten per 4 weken : €60,00

EXTRA MOGELIJKHEDEN
Wil je naast de Total FITT Small Group Training ook graag voedingsadvies om jouw gezondheid te verbeteren, af te vallen of juist meer aan te komen door spierkracht te verbeteren? Kijk dan eens bij Total FITT & SLANK

WIL JE GRAAG MEEDOEN?
Stuur een mail naar info@fitt2go om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.