Total FITT & Slank

TOTAL FITT & SLANK
Naast de Total Fitt Small Group Training ga je wekelijks wegen en meten met Alies, deskundig leefstijlcoach met veel ervaring.

Je ontvangt het vernieuwde voedingsboek van Fitt2Go waarin je 12 weken elke dag kunt zien wat je kan en mag eten. Aan de hand van het eetdagboek waarin je elke week invult wat je eet en drinkt, krijg je persoonlijk voedingsadvies, geef ik je kennis en inzicht over waar je op kan letten betreft voeding.

Daarnaast gaan we samen een Fitt Plan opstellen, een beweegplan gebaseerd op jouw conditie en mogelijkheden en gaan we doelgericht werken aan jouw gedrag met betrekking tot voeding en beweging. Welke obstakels kom je tegen? Waar zitten jouw valkuilen? Zo nog meer vragen die je zelf gaandeweg gaat beantwoorden én veranderen.

Deze mental coach gesprekken vinden 1x per maand plaats, zodat je genoeg tijd hebt om zelf met de veranderingen en acties aan de slag te gaan. Een goede balans voor lichaam en geest zijn beiden belangrijk voor het bereiken van een betere gezondheid, in het mental coach gesprek kijken we naar wat jouw doel is, wat er nu mogelijk is om kleine veranderingen door te voeren en wat jij nu nodig hebt.

Iedereen gaat hierin in zijn eigen tempo aan de slag, een leefstijl aanmeten is voor de rest van jouw leven en niet voor even.

WAT GAAN WE DOEN?
Elke week is er een weegmoment en 1x per maand vindt er een mental coach gesprek plaats.
In het mental coachings gesprek leer je om jouw nieuwe leefstijl patroon in kleine stappen toe te passen en vol te houden. We willen samen voorkomen dat je terugvalt in jouw oude eetgewoonten.

Tijdens het bijhouden van het eetdagboek vul je alles in wat je eet en drinkt, het draait hier niet om het afwegen en bijhouden van calorieën, maar om bewuster te eten en (opnieuw) te leren voelen wanneer je verzadigd bent. Het voedingsboek is gebaseerd op de richtlijnen van het voedingscentrum, wat draait om het binnenkrijgen van vetten, koolhydraten en eiwitten in een normale en gezonde verhouding. Uiteraard rekening houdend met persoonlijke wensen.

Elke week trainen we in een kleine groep van maximaal 4-6 personen, de Total Fitt Small Group Training.

VOOR WIE?
Total FITT & Slank is geschikt voor iedereen die enthousiast bezig wil met een gezondere leefstijl en het werken aan jouw gezondheid.

Vaak wordt gedacht dat er met het aangaan van een gezondere leefstijl je moet afvallen, maar ook aankomen, meer spiermassa opbouwen of het verminderen van jouw vetpercentage. Zo heeft iedereen zijn eigen doelen die je graag wil behalen.

DUUR
De FITT & Slank ga je aan voor een achtereen gesloten periode van 12 weken met mogelijkheid tot verlenging wanneer je dit op tijd aangeeft.

KOSTEN
Kosten per 4 weken : €109,- 

WIL JE GRAAG MEEDOEN?
Ben jij klaar voor actie en wil jij een gezondere leefstijl leven? Stuur een mail naar info@fitt2go om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.