Wie is Fitt2Go

Fitt2Go is opgericht in 2012 en bekend als een kleinschalige, laagdrempelige fitnessschool met veel persoonlijke aandacht en plezier in sporten.

Ik (Alies) eigenaar van Fitt2go en nu 23 jaar werkzaam in de sportbranche geef mijn trainingen met veel plezier.

23 jaar geleden (toen 23 jaar) baalde ik van mijn overgewicht en vond ik het tijd worden mijn leefstijl aan te passen. Ik ging 2x per week sporten, gezonder eten en ik was bewust bezig welke valkuilen ik moest overwinnen. Uiteindelijk ben ik 30 kilo afgevallen in ongeveer 1,5 jaar, niet snel maar hierdoor wel blijvend mijn leefstijl veranderd. Inmiddels ben ik 46 jaar en ook mijn lijf veranderd en natuurlijk mijn leefsituatie dus ook hierin heb ik met betrekking tot bewegen, voeding en mindset het één en ander veranderd.

In de periode dat ik aan mijn gewicht ging werken, heb ik mijn omgeschoold van kapster naar groeps-/fitnessinstructrice. Ik ben de Efaa opleiding fitness A en B gaan volgen en daarnaast heb ik (bijna) alle groepsles opleidingen bij Les Mills gevolgd.
Ook op fitness en voedingsgebied heb ik mijn kennis uitgebreid en heb ik verschillende cursussen gevolgd.
5 jaar geleden heb ik mijn opleiding Gewichtsconsulent afgerond en voor Corona had ik elk kwartaal bijscholing van Club Joy waar Fitt2Go nu bij aangesloten is door de Club Yoga. Tevens volg ik zelf online bijscholingen en lees ik ook veel over voeding en beweging.

In September ‘21 heb ik de opleiding Leefstijl vitaliteit Coach afgerond. De nieuwe ontwikkelingen en richtlijnen met betrekking tot voeding, sport en mindset vind ik belangrijk up to date te houden zodat ik nog meer kennis kan overdragen en jullie nog beter kan adviseren en motiveren.
Daarnaast heb ik de NLP coaching practioner en masteropleiding afgerond ( NLP staat voor neurolisch linguïstisch programmeren ) en in oktober 2023 start ik met de opleiding familieopstellingen om zo nog meer mijn kennis uit te breiden.

Mijn passie, kennis en (persoonlijke) ervaring wil ik graag doorgeven aan mensen om zo hun eet- , beweeg- en denkpatroon aan te passen.

Door mijn levenservaring op het gebied van afvallen en bewegen weet ik welke obstakels je tegen kan komen.
Iedere verandering in je leven is moeilijk maar uiteindelijk zal het je zoveel meer brengen en ga je het zien als een “way of life “en niet meer als iets wat MOET.

Ik help je graag naar een gezonder, fitter maar ook positiever leefstijl.

 

Groet, Alies

Alies

Eigenaar, Groeps & Fitness instructrice, Gewichtsconsulent, Leefstijl & Vitaliteitscoach

Chalana

Yoga instructrice

Monique

Yoga instructrice

Claire

Yoga instructrice