Yoga

YOGA
Yoga is een training waarin je werkt aan je lichaam en geest en gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen. Naast het opbouwen van fitheid, spierkracht en lenigheid, word je er fysiek sterker van, verbetert het jouw coördinatie en zorgt het voor algehele ontspanning.

WAT GAAN WE DOEN?
Door middel van verschillende oefeningen en als afsluiting een korte meditatie komt zowel jouw lichaam als geest tot ontspanning, lekker even de drukte van de dag loslaten en een moment voor jezelf waarin je door inspanning aan het eind van de les ontspannen en met nieuwe energie naar huis gaat. Jouw spieren worden sterker en langer en ook jouw coördinatie verbetert door het doen van deze oefeningen.
Een voordeel van Yoga is dat zowel Rug- als gewrichtsklachten verminderd kunnen worden en dat de spieren in jou boven en onderlichaam sterker worden.

VOOR WIE?
Toegankelijk voor iedereen die graag wil werken aan fitheid en lenigheid en op zoek is naar innerlijke rust. Het maakt niet uit hoe lenig je bent, op jouw eigen niveau ga je van start en merk je na een paar lessen steeds meer verschil in jouw lenigheid.
De lessen worden gegeven door Chalana, Monique en Claire.

WAAR?
De Yoga lessen worden gegeven in de gymzaal van schoolgebouw De Vossestaart, Dorpsstraat 40 in Hall. In het lesrooster kun je vinden wanneer deze lessen zijn.

DUUR
De Yoga ga je aan voor een achtereen gesloten periode van 12 weken met mogelijkheid tot verlenging wanneer je dit op tijd aangeeft.

De Yoga lessen duren ongeveer 60 minuten

KOSTEN
€26,50 per 4 weken

WIL JE GRAAG MEEDOEN?
Stuur een mail naar info@fitt2go om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.