info@fitt2go.nl    06-51663277

Succesverhalen 

Het succesverhaal van Martine

In januari 2018 woog ik 90 kg, en dat is echt te veel voor iemand van 1.82 meter. Ik vond mezelf niet meer mooi, en had een hekel aan kleding kopen want elke keer als ik in de spiegel keek… ik raakte in het voorjaar op eigen kracht enkele kilo’s kwijt, maar het lukte me niet op mijn streefgewicht te komen. Samen met Alies en een groep vrouwen van alle leeftijden ging ik na de zomer aan de slag… en het was leuk!

Mede dankzij de stimulans van de groep, het wekelijkse weegmoment en de altijd positieve ondersteuning en vrolijkheid van Alies lukte het me om door middel van meer beweging en een ander voedingspatroon nog zeven kilo af te vallen.

Ik ben Alies heel dankbaar voor de nieuwe lifestyle die zij ons geleerd heeft, en ik hoop dat ik deze kan vasthouden. Inmiddels weeg ik 74 kg, en daar ben ik heel tevreden mee. Ik voel me veel fitter en kijk weer met plezier in de spiegel!

Alies, en de hele groep, bedankt!

Martine

Het succesverhaal van Evelien

Dag,

Mijn naam is Evelien en ik ben hier ingestapt omdat mijn dochter Ester mee wilde doen. Het is mij erg goed bevallen, en ik meer bereikt als wat ik in gedachten had. Het sporten is erg motiverend zoals Alies en haar collega’s de lessen geven.

Het schema uit het voedingsboek is ook goed vol te houden,je hoeft geen hongergevoel te hebben en het is gewoon aardappels,groenten en vlees dus iedereen kan met de pot mee eten.

Tot slot had ik niet gedacht dat suikers zo veel met je lichaam doen.

Ik voel me een stuk energieker,dit omdat ik alleen maar m’n voeding heb aangepast en ben gaan sporten.

Deze combinatie van beiden bevalt erg goed en ik ga hier ook zeker mee door.

.Alies bedankt voor je advies en lessen en je ziet mij zeker met sporten terug.

Groet Evelien

Het succesverhaal van Nicole

Hoi hoi,


Eind 2015 kwam het einde van mijn zwangerschapsverlof in zicht en daarmee ook het moment waarop ik eindelijk wat aan mijn overgewicht wilde gaan doen. Maar hoe dat was nog de vraag……Op eigen kracht was het al vaker mislukt ;) en hulp erbij krijgen voelde als een enorme drempel waar ik over moest…..Hier heb ik volop met vriendinnetjes over gekletst en uiteindelijk heeft lieve vriendin Karin mij kunnen overtuigen dat Alies echt niet zo eng is ;) en dat ze me goed zou kunnen helpen. En toen brak 2016 aan en begon de afslankgroep. De eerste keer was wel even slikken, maar het bleek direct een fijne groep meiden te zijn die er allen voor hetzelfde doel waren. In de 8 weken die volgden ben ik volop aan het sporten gegaan, minimaal twee keer per week, en wat bleek ‘ik vond het super leuk J’!!! Ook de donderdagavonden waren prettig om daar ervaringen met elkaar te delen, tips en begeleiding gericht op voeding, leefstijl en beweging van Alies te ontvangen. Alies weet je op een laagdrempelige, enthousiaste manier te motiveren je leefstijl blijvend te veranderen. Met als gevolg dat de kilo’s er van af vlogen J. Inmiddels ben ik drie kwart jaar verder en bijna 30 kilo kwijt en ben ik nog steeds met veel plezier aan het sporten bij Fitt2go.


Alies, bedankt voor je ondersteuning, motivatie en kennis en kunde rondom voeding en beweging!! Je hebt me heel erg geholpen.

Ook mijn lieve vriendinnen wil ik bedanken voor het elke week weer geven van een steuntje in de rug om door te gaan.


Groetjes Nicole


Het succesverhaal van Lisa

Hai allemaal,

Ik ben Lisa, 24 jaar en ben in mei begonnen met de afslankcursus bij Fitt2Go in Hall onder begeleiding van Alies.

Voor ik aan de cursus begon had ik er weinig zin in omdat meerdere pogingen al waren mislukt zoals bij vele anderen. Maar toen ik eenmaal begon had ik de smaak te pakken.

Samen met een vriendin gingen we strijd aan tegen de kilo’s.
Goede informatie, het bijhouden van eetschema’s en lekker veel sporten leidde elke week tot een goed resultaat. Het ging zo goed, elke week werd ik meer gedrevener.

In 5 maanden tijd ben in 18.4 kilo kwijt en mijn doel is sowieso om er nog 5 kwijt te raken, het liefst nog meer. De laatste kilo’s gaat natuurlijk het minst snel maar ik weet zeker dat het me gaat lukken.

Het is echt je levensstijl veranderen en natuurlijk ook je eigen kracht. Bij mij is de knop om en voel met echt vele malen beter dan eerder.

Ik wil graag Alies bedanken, maar in het bijzonder mijn vriendin Simone die met het idee kwam om hier aan mee te doen. Samen is het ons gelukt om kilo’s kwijt te raken en gezellig samen te sporten.

Ik weet nog dat ik zei: dit gaat me toch niet lukken en kijk waar ik nu sta.
IK BEN ECHT TROTS OP MEZELF!Het succesverhaal van Madeleine