info@fitt2go.nl    06-51663277

Groepslessen

Hieronder een overzicht van alle groepslessen bij Fitt2Go.


Total Body Workout een afwisselende les waarin alle spiergroepen aan bod komen door middel van kracht en conditie. Alle elementen van iedere groepsles komen aan bod zodat je je hele lijf traint.

Buik Billen Benen is eigenlijk een aerobicsles, maar dan rustiger. Zijn de aerobiclessen net wat te snel en te zwaar, maar wil je wel wat doen aan je figuur? De B.B.B. les geeft alle aandacht aan Billen, Benen en Buik en helpt jou je doelen te bereiken! En natuurlijk gebruiken we lekkere muziek die jou de energie geeft om alles uit je training te halen.

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga biedt de oplossing.

Kick 'n Fun is plezier, samenwerken, lachen en helemaal uit je dak gaan! Je krijgt verschillende boks- en traptechnieken en werkt veel samen. De muziek zweept je op en de docent begeleidt de bewegingen, voor een optimale training! Je bouwt met Kickfun je conditie op en leert je lichaam gebalanceerd te gebruiken. Ook worden je benen en billen strakker. De intensiteit van het programma zorgt ervoor dat je behoorlijk wat calorieën verbrand.

Bootcamp Het is BUITEN, ook bij REGEN. Doe mee met Bootcamp en blijf fit en gezond. Bootcamp is ontstaan in de Verenigde Staten en is gebaseerd op trainingen van het Amerikaanse leger. Een Bootcamp training is een full body workout, wat inhoudt dat er zowel aan conditie als aan alle spieren in je lichaam wordt gewerkt. De training is in de open lucht en gaat volledig terug naar de basis. Zo maak je gebruik van alles wat je onderweg tegenkomt: bankjes, boomstammen of trappen.
Iedereen kan binnen zijn eigen mogelijkheden meedoen met de trainingen.


Bekijk HIER het lesrooster