info@fitt2go.nl    06-51663277


Fitt2Go is opgericht in 2012 en bekend als een kleinschalige, laagdrempelige fitnessschool waar alleen groepslessen worden aangeboden.

Ik (Alies) eigenaar van Fitt2go en al 18 jaar werkzaam in de sportbranche geef al mijn lessen met veel plezier.

Zelf ben ik 20 jaar geleden 30 kilo afgevallen door middel van 2x per week te sporten en mijn voeding aan te passen.
Doordat ik zag en voelde dat ik lekker in mijn vel kwam te zitten ben ik een opleiding gaan volgen tot sportinstructrice en gewichtsconsulente. Op dit moment gestart ben met de opleiding Leefstijl en vitaliteitcoach.

Dit ben ik gaan doen omdat ik graag andere mensen wil helpen hun voedingspatroon aan te passen én om ze laten voelen hoe leuk en gezond sporten kan zijn.

Mijn motto is "Goede voornemens zijn tijdelijk, nieuwe gewoontes blijven".

Alies van der Logt - Hogeweij

Linda Piechnick

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Brummen. Sporten is een grote hobby van mij. Naast mijn werk op de hypotheekafdeling bij Best Living geef ik nu 3x in de week de Bootcamp lessen bij Fitt2go. Op woensdagavond en donderdagavond. Buiten sporten, in weer en wind, heerlijk vind ik dat. Wat ik belangrijk vind is dat niet elke week de les hetzelfde is, variatie in de lessen, iedere keer andere attributen om mee te sporten, nieuwe oefeningen verzinnen. Naast het sporten vind ik het ook fijn om met mijn familie en vrienden leuke dingen te ondernemen.


Met sportieve groet

Linda Piechnick

Chalana van den Oever

Mijn naam is Chalana, Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn man Mark in Laag-Soeren. Naast het sporten bij Fitt2Go heb ik een fulltime baan als Research Associate (onderzoeker) bij Genmab, een Biotechnologisch bedrijf wat onderzoek doet naar de ontwikkeling van antilichamen als medicijnen tegen kanker.


In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij Fitt2Go, probeer ik nieuwe recepten of maak ik mooie reizen.

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met de Yoga bij Fitt2Go. Na eerst schaduw te hebben gedraaid bij Alies, waar ik veel van heb geleerd, ben ik afgelopen november gestart met de opleiding. In januari dit jaar heb ik mijn diploma gehaald en vanaf februari geef ik officieel op de maandagavond les. Inmiddels ben ik een stuk zekerder geworden en vind het ik super leuk om jullie Yoga te mogen geven en te zien hoe iedereen elke week weer een stukje vooruit gaat!

Hopelijk tot snel bij de Yoga!

Namaste (Het licht in mij groet het licht in jou)

Chalana